Posada sau... Posbrada? În urmă cu câteva ore, în cartierul Titan din Bucureşti a avut loc o bătălie crâncenă, după ce o armată condusă, cel mai probabil, de principele maghiar Ferencz Dagobert de Anjou a pătruns în oraş, venind dinspre Lehliu.

Oastea invadatoare a fost însă respinsă cu vitejie de localnici, care s-au baricadat în blocuri şi au aruncat de la etajele superioare cu brazii rămaşi de la Crăciun.

batalie_posada_in_titan.jpg
"Cronicile de azi dimineaţă nu sunt foarte clare, însă teoria ambuscadei e singura explicaţie pentru numărul uriaş de brazi din parcările, grădinile şi aleile dintre blocuri. Duşmanul s-a înspăimântat, probabil, de voinţa şi puterea valahilor şi a luat-o la fugă. Nu e treabă uşoară să arunci un brad de la etajul 8", spune Laurenţiu Goia, istoric.

"Puteţi să nu mai aruncaţi cu brazi, au plecat cotropitorii!", le-a strigat locuitorilor, complet degeaba, străjerul cartierului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 10.01.2019 12:48 Monden

National Cinematografic