CTP a participat la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de aripioare în sos de venin
Concurent de gală în ultima ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”: nimeni altul decât Cristian Tudor Popescu. Puțini se așteptau ca jurnalistul să știe să gătească și cu atât mai puțin ca acesta să aibă rețete originale create de el, dar iată că exact așa au stat lucrurile.
CTP a gătit mai întâi aripioare în sos de venin, o delicatesă pe care jurnalistul spune că o savurează cel puțin o dată pe săptămână. Elementul inedit este că veninul folosit la aripioare a fost cum nu se poate mai proaspăt: CTP a luat un pahar de plastic pe care l-a mușcat, după care veninul a început să-i curgă din gingii. „100% natural”, s-a lăudat jurnalistul.
La aceste aripioare CTP a făcut și garnitură, rețetă proprie, de ciuperci otrăvitoare sotate în venin. Dar, în mod inexplicabil, cei trei chefi ai emisiunii au refuzat să guste din delicatesele pregătite de CTP. „Eu tocmai am intrat la cură, nu mai am voie să mănânc în timpul emisiunii”, s-a scuzat chef Scărlătescu.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.