Descoperă România! 10 lucruri despre Postul Crăciunului
E perioada în care te abţii de la carne ca să simţi mai bine gustul şoricului când tai porcul;
Unele reguli le mai poţi încălca şi în post, dar regula de a da bani la Biserică e sfântă;
Porcul se îngraşă în această perioadă, dar cel mai tare se îngraşă contul Patriarhului;
Ca să pătimească şi ei în post, veganii n-au voie să se laude cât sunt ei vegani;
În mod paradoxal, în multe localităţi rurale cel mai gras individ e tocmai şeful de post;
Un român isteţ şi-a vopsit porcul portocaliu şi acum aleargă prin curte să taie dovleacul;
Ca să fim siguri că nu vom fi ispitiţi, BOR ne recomandă să lăsăm în cutia milei banii pe care i-am fi dat de obicei pe carne;
Mulţi români ţin post negru în perioada asta, fiindcă n-au aflat că există şi alte alimente în afară de ceafă;
Pentru că în post trebuie să se abţină de la obişnuitul crenvurşt cu două ouă, Mihaela Rădulescu mănâncă dimineaţa un castravete cu două prune;
Câţiva locuitori din Cernavodă sunt norocoşi! Porcul lor e verde şi face flori, deci poate fi mâncat în post.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.