S-a făcut alb la față! Liviu Dragnea a răbufnit în timpul ședinței de judecată în care procurorii DNA au cerut 7 ani și jumătate cu executare. ”Păi eu n-am bani să-mi xeroxez dosarul și ei vor să mă oblige să stau atâta amar de timp prin țări străine, în hoteluri, să n-am și eu rostul meu?”, acuză Dragnea.dragnea_hotel_costarica.jpg

Șeful PSD spune că pedeapsa e foarte dură și se teme că va trebui să-și cumpere ceva în Costa Rica, măcar o vilă, pentru că efectiv ”nu rentează să stai atâta în hotel. Și mai e și perioada de după cei 7 ani, de reabilitare. Mă bagă în faliment. Ce să fac, să vând Tel Drum? E bătaie de joc”, a mai spus Dragnea.

O altă variantă luată în calcul de liderul comuniștilor ar fi să se combine mai mulți pesediști corupți, precum Dragnea, și să-și cumpere un hotel în Costa Rica, să execute toți pedeapsa la domiciliu: ”Ne mai facem un grătar în curtea hotelului, mai o mămăligă la ceaun, mă mai duc la pescuit, poate prind ceva și pun pe grătar, că nu poți să stai doar pe room service 7 ani”, susține Dragnea.

Scris de Ionut | Wednesday, 16.05.2018 07:53 Monden

National Cinematografic