Așa arată un fan adevărat! Un corporatist pasionat de Game of Thrones a muncit mai bine de trei zile ca să construiască la birou un tron din cuție de plastic, copie fidelă a celebrului tron din serialul HBO.

tronuldeplastic.jpg Realizarea corporatistului este cu atât mai meritorie cu cât tronul a fost construit cu o singură mână. ”Vă dați seama, nu puteam să-mi întrerup munca pentru a face tronul”, a povestit corporatistul. ”Așa că am improvizat: cu o mână scriam rapoarte și analize în Excel, iar cu cealaltă lipeam cuțite de plastic de la cantină. Sunt fericit că am realizat tronul fără să-mi afectez munca.”

Corporatistul nu se va opri însă aici. El și-a luat deja liber pentru următoarele trei nopți, pentru celălalt proiect al său. ”Am luat și-o scobitoare de la cantină, cu care vreau să sculptez în pufuleți toate personajele din Game of Thrones”, a spus acesta. Cât despre cu cine va vedea primul episod al sezonului 8, răspunsul corporatistului nu lasă loc de interpretări: ”Cu nimeni, că o să fiu la muncă la ora aia!”.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 11.04.2019 11:06 Monden

National Cinematografic