O ţară întreagă a fost uimită de fapta lui Dragnea jr., care cu o investiţie de 80.000 de euro şi-a "upgradat" un Volkswagen Golf la 776 de cai putere, însă adevăratele realizări ale tuningului românesc sunt mult mai impresionante! Marcel Alupulesei, un proprietar de service auto din Tecuci, a ajuns recent pe primele pagini ale presei auto internaţionale după ce a modificat un Oltcit să aibă cai putere, şi chiar să meargă câţiva kilometri cu ajutorul lor.

oltcit_care_merge_tuning_wow.jpg
"Să transformi un coteţ ruginit în ceva asemănător unui autovehicul nu e treabă uşoară", declară Alupulesei. "Devizul pentru întreaga operaţiune? Piese de la 19 Oltcituri, un motor de Mobră, 300 de elastice de păr, o instalaţie electrică de submarin din Primul Război Mondial, 50 de litri de vaselină şi o găină neagră. În total, 750.000 de euro şi mi-am vândut sufletul Diavolului."

"Dar a meritat", adaugă ingeniosul mecanic, împingând Oltcitul înapoi la deal ca să mai poată da o tură cu el.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 06.11.2018 15:37 Monden

National Cinematografic