Au trecut 71 de ani, dar și-a văzut visul cu ochii! Un bătrân din Munții Apuseni, care spera să vină americanii să ne scape de ruși în 1947 a izbucnit în lacrimi la concertul lui Paris Hilton, când Paris a făcut o mişcare mai bruscă şi i s-au văzut chiloţii. Bătrânul a fost toată viața un dizident și îşi făcuse şi el în şură o păpuşă umplută cu paie, în formă de Marylin Monroe, atât de mult aprecia valorile americane.batran_paris_hilton.jpg

”Nepotul meu, în loc să-și ia droguri cu banii pe care mi-i ia când îmi aduce poștașul pensia de veteran de război, mi-a luat bilet la Paris Hilton. Dumnezeu să-l binecuvânteze, sunt mândru de el, l-am și iertat că mă bate în fiecare seară dacă nu-i dau țuică din beci”, a spus bătrânul, vizibil emoționat.

Bătrânul povestește cât de mult i-a așteptat pe americani: ”Când luptam la Cotul Donului, visam la acest moment. Când aruncam grenadele îmi spuneam: Va veni şi ziua asta, Mitică. Și uite că a venit. A meritat să fiu torturat în pușcăriile comuniste, la Gherla și la Aiud, au meritat cei 10 ani de muncă silnică la Canal! I-am văzut fundul lui Paris Hilton, pot muri împăcat”, a spus Mitică, 98 de ani.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Ionut | Friday, 06.07.2018 20:15 Monden

National Cinematografic