Au trecut 71 de ani, dar și-a văzut visul cu ochii! Un bătrân din Munții Apuseni, care spera să vină americanii să ne scape de ruși în 1947 a izbucnit în lacrimi la concertul lui Paris Hilton, când Paris a făcut o mişcare mai bruscă şi i s-au văzut chiloţii. Bătrânul a fost toată viața un dizident și îşi făcuse şi el în şură o păpuşă umplută cu paie, în formă de Marylin Monroe, atât de mult aprecia valorile americane.batran_paris_hilton.jpg

”Nepotul meu, în loc să-și ia droguri cu banii pe care mi-i ia când îmi aduce poștașul pensia de veteran de război, mi-a luat bilet la Paris Hilton. Dumnezeu să-l binecuvânteze, sunt mândru de el, l-am și iertat că mă bate în fiecare seară dacă nu-i dau țuică din beci”, a spus bătrânul, vizibil emoționat.

Bătrânul povestește cât de mult i-a așteptat pe americani: ”Când luptam la Cotul Donului, visam la acest moment. Când aruncam grenadele îmi spuneam: Va veni şi ziua asta, Mitică. Și uite că a venit. A meritat să fiu torturat în pușcăriile comuniste, la Gherla și la Aiud, au meritat cei 10 ani de muncă silnică la Canal! I-am văzut fundul lui Paris Hilton, pot muri împăcat”, a spus Mitică, 98 de ani.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 06.07.2018 20:15 Monden

National Cinematografic