Marea dilemă a gospodinelor din România: Penisul lui Terente e în oţet sau în saramură?
Sezonul murăturilor se lasă cu scandal în fiecare an! Penisul lui Terente, probabil cea mai celebră murătură din România, este din nou în centrul unei dezbateri aprinse între gospodine.
Unele susţin că penisul e pus în oţet, cu puţin zahăr, frunză de ţelină şi mărar, în timp ce o altă tabără e convinsă că e pus la saramură, cu morcovi şi sferturi de gogonea.
„E clar că e în oţet. Dacă era în saramură, cineva trebuia să deschidă periodic butoiul, să sufle în penisul lui Terente”, spune Viorica, expertă în murături.
„În oţet se pun castraveciorii ăia mici-mici. Când ai unul de-ăsta de un cot, îl bagi la saramură, să se pătrundă bine”, o contrazice Vasilica, şi mai expertă în murături.
„Din păcate, chiar nu putem clarifica situaţia. Dacă-l deschidem, trebuie să-l mâncăm în 24 de ore sau se strică. Şi pe urmă ce le mai arătăm generaţiilor viitoare?”, spune Decebal Popescu, îngrijitor la Institutul de Medicină Legală.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.