O brutărie a dat lovitura. A tăiat chiflele în două şi le vinde cu 25 de lei bucata ca burgeri vegani
Cine a spus că românii n-au fler când vine vorba de afaceri nu l-a cunoscut pe Decebal Popescu! Un simplu brutar în centrul Capitalei, acesta tocmai a devenit milionar după ce le-a făcut o mică modificare banalelor chifle. De atunci, mii de tineri le cumpără şi molfăie cu poftă miezul pufos de pâine.
„Ideea mi-a venit când am comandat de curiozitate un burger vegan într-un gastropub foarte cool. Hei, pot şi eu să vând aşa ceva, mi-am zis”, explică brutarul ingenios. „Am ajuns acasă şi i-am zis nevestei: Geto, de mâine tăiem în două toate chiflele! M-a crezut nebun, dar uite că le vindem cu 25 de lei bucata şi tineretul e înnebunit după ele. Secretul? Nu le mai zicem chifle, ci burgeri vegani. Şi, dacă vrea clientul, picurăm un pic de sriracha pe ele.”
Popescu intenţionează acum să-şi diversifice oferta introducând burgerul raw-vegan – o bucată de cocă tăiată în două, care va costa 40 de lei.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.