Pentru că mieii cu blană n-au crescut suficient anul ăsta, un cioban ingenios vinde miei cu şorici
Cine a spus că oierul român nu e inventiv? Pentru că sărbătorile pascale au picat devreme anul acesta, iar mieii obişnuiţi încă n-au pus destulă carne pe ei, un cioban din Sibiu vinde miei cu şorici, despre care spune că sunt „cam la fel ca ăia cu blană, dar mai mari”.
Secretul? „Mielul cu şorici e mai puţin pretenţios decât cel normal, paşte aproape orice, poţi să-i dai porumb, sfeclă, chiar şi resturi de la masă”, spune ciobanul Niţă.
Cel mai important, adaugă păstorul ingenios, e că şi consumatorii apreciază mielul cu şorici. „Chiar şi cei care în mod normal evită mielul cu blană spun că le place foarte mult ceafa de miel cu şorici. Domnişoarele spun că mielul cu şorici n-are pic de miros de oaie, iar dacă amesteci porcul şi mielul cu şorici iese o carne de mici cel puţin decentă.”
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.