Pentru că toți chefii au emisiuni la TV, în restaurante gătesc femeile de serviciu
Situația nu a fost descoperită mai de mult timp pentru că în marea lor majoritate clienții sunt români și ar mânca și carton presat cu frunze crezând că e o ceafă cu salată. A fost nevoie de un control al ANPC și ANAF, care încercau să afle de ce sunt 300.000 de restaurante în România și doar trei angajați cu carte de muncă pentru a descoperi adevărul.
„E-adevărat, bucătarul nostru nu este aici pentru că participă la o emisiune TV unde se va face de căcat alături de alții ca el. Presupunem că după ce unul ca Scărlătescu care abia poate găti pâine prăjită îl umilește se va întoarce aici ca să fie sous-schef la femeia de serviciu, care măcar nimerește ouăle ochiuri”, spune proprietarul unui restaurant de fițe din București.
Pentru a distrage atenția de la calitatea mâncării numeroase restaurante au mărit prețurile, astfel încât clienții să poată poza nota și să se plângă de cât de mare este.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.