Preţuri exagerate în Mamaia? Cartofii prăjiți au ajuns să se vândă la bucată
Cu toţii am râs văzând ce preţuri se practică în Mamaia – 35 de lei o omletă, 40 de lei o porţie de hamsii – dar alea erau doar „scorurile” din extrasezon! În plină vară, proprietarii de restaurante au crescut atât de mult preţurile încât turiştii mai chibzuiţi cer câte un singur cartof prăjit, un cap de hamsie sau o felie de mititel.
„Sigur că da, avem cartofi prăjiţi”, spune Manole Crainic, proprietarul Pelle Di Polla Lounge Cafe Bar Pub Club Şi Vulcanizare din zona Mamaia Nord. „La porţie costă 150 de lei, sunt vreo 30 de cartofi. Dar nu toată lumea vrea o porţie întreagă, aşa că dăm şi la bucată, 5 lei cartoful.”
„La noi, un cartof prăjit începe de la 3 lei, dar poate ajunge şi la 20 de lei dacă e mai lung şi mai sărat. Ştiţi, folosim doar sare roz de Himalaya, extrasă de sclavi minori dintr-o mină din munţii Pakistanului. Lucrurile astea costă”, explică Basarab Popescu, şef de sală la Osteria Jepcarini, pe malul lacului Siutghiol.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.