Tot mai mulţi producători de bere autohtoni aleg să comunice sincer cu clienţii lor! Începând de anul viitor, berea fără alcool produsă de Ciuc se va numi Ciuciu Ciuc, o denumire mult mai potrivită pentru lichidul insipid consumat de şoferi şi alţi oropsiţi.

ciuciu_ciuc.jpg
"Ciuciu Ciuc? Sună bine! În sfârşit, ştim ce primim, mă bucur că din ce în ce mai multe mărci aleg transparenţa", spune Aurel, beţiv din sectorul 3 al Capitalei.

Continuând trendul, zeci de alţi fabricanţi de bere au ales să-şi redenumească produsele fără alcool: Timişoreaneah, Ciucn-aş, Ghinion, Borsch, Nuborg sau chiar varianta non-alcoolică a berii Skol, Kulk.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de TNR | Wednesday, 07.11.2018 20:22 Monden

National Cinematografic