Tot mai mulţi producători de bere autohtoni aleg să comunice sincer cu clienţii lor! Începând de anul viitor, berea fără alcool produsă de Ciuc se va numi Ciuciu Ciuc, o denumire mult mai potrivită pentru lichidul insipid consumat de şoferi şi alţi oropsiţi.

ciuciu_ciuc.jpg
"Ciuciu Ciuc? Sună bine! În sfârşit, ştim ce primim, mă bucur că din ce în ce mai multe mărci aleg transparenţa", spune Aurel, beţiv din sectorul 3 al Capitalei.

Continuând trendul, zeci de alţi fabricanţi de bere au ales să-şi redenumească produsele fără alcool: Timişoreaneah, Ciucn-aş, Ghinion, Borsch, Nuborg sau chiar varianta non-alcoolică a berii Skol, Kulk.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Wednesday, 07.11.2018 19:22 Monden

National Cinematografic