Supăraţi foc pe fast-foodul din Ţara Bascilor care îşi avertizează angajaţii să nu mai servească români şi ţigani, românii şi ţiganii contraatacă! Celebra terasă cu mici de la Piaţa Obor a anunţat în această dimineaţă că nu va mai servi basci, cel puţin cât timp aceştia nu îşi cer scuze pentru discriminare.

unitate_nu_serveste_basci.jpg
"E o replică dură, dar nu exagerată. Câtă vreme fraţii noştri aflaţi la muncă în Ţara Bascilor sunt consideraţi cetăţeni de mâna a doua, niciun basc nu va mai călca pragul micăriei mele. Eşti basc? Du-te şi mănâncă mici în altă parte. Ei, drăcia dracului. Dacă văd vreun basc pe-aici prin Obor, să zică mersi dacă nu-l iau la şuturi", a declarat Gigi, băiatul de la grătar.

Deşi nu au văzut niciodată un basc, şi alţi proprietari de dughene cu mici s-au raliat demersului. "Trebuie numai să ne lămurim ce-i acela un basc, şefu. Eu cred că e unul cu bască, dar vecinul e convins că e unul FĂRĂ bască", a spus Ronald Cristea, antreprenor din Piaţa Miniş. "Până aflăm, ca să fim siguri, nu mai servim pe nimeni."


Scris de Vasile | Friday, 08.09.2017 12:23 Monden

National Cinematografic