Respect! Un român a reușit să bage un porc întreg într-o șaorma
Dacă ar fi să alegem românul anului, cu greu am putea găsi un candidat mai bun decât bărbatul de 28 de ani din București care a reușit să împlinească visul de aur al nației noastre: a băgat un porc întreg într-o lipie de șaorma.
Întrebat cum i-a venit ideea, bucureșteanul a invocat ani de măcinări profunde. „Sunt un împătămit al șaormei cu de toate”, a spus el, „doar că de ceva timp trăiam cu sentimentul că stagnez. Șaorma cu de toate nu mă mai mulțumea spiritual, simțeam că se poate mai mult. Doar că nu știam ce.”
„Până într-o zi”, a continuat acesta, „când mă uitam oarecum dezinteresat la niște vecini care pârleau porcul între blocuri. Și dintr-o dată m-a pălit: ce-ar fi ca în loc de șaorma cu de toate să mânânc o șaorma cu un porc întreg? M-am îmbrăcat rapid și am colindat toate șaormăriile din oraș, dar din păcate niciuna nu avea cu porc întreg.”
Cum însă nu putea renunța la ideea sa, temerarul bărbat și-a creat singur șaorma cu porc întreg. „Când m-am văzut cu șaorma cu porc întreg în brațe m-am simțit ca Neil Armstrong când a pășit prima dată pe Lună”, a spus cu lacrimi de bucurie în ochi bucureșteanul.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.