Rețeta de gogoși pufoase a lui Chef Bontea: „Se presară zahăr pe capul lui Scărlătescu”
Emisiunea Master Chef rupe din nou toate topurile de rating, şi nici nu-i de mirare când vezi ce reţete trăsnite propun simpaticii bucătari! Recent, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum poţi să faci repede şi fără prea multe ingrediente o gogoaşă perfectă.
„E adevărat că nu e o gogoaşă bună de mâncat, nu recomand nimănui să încerce să muşte din ea, dar arată excelent în poze. Garantez că e cea mai pufoasă şi rumenă gogoaşă pe care ai văzut-o vreodată. Dacă vrei să impresionezi pe cineva cu o gogoaşă dodoloaţă, uite aicea secretul”, a declarat Bontea, luând o mână de zahăr pudră şi aruncând-o în capul lui chef Scărlătescu.
Cu bruma delicată de zahăr pe chelie, în lumina potrivită, chef Scărlătescu le-a făcut poftă de gogoşi calde tuturor privitorilor, iar ăia de la Antena 1 s-au tăvălit un pic de ciudă fiindcă nimeni nu îi poate înlocui pe cei 3 coloşi ai bucătăriei televizate, dintre care unul chiar se pricepe, dar nimeni nu ştie exact cine.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.