E greu să fii proprietar de Tesla în România! Deceneu Petrescu, un angrosist de 42 de ani din cartierul bucureştean Berceni, spune că bolidul electric recent cumpărat îi produce o gaură considerabilă în buget. De vină ar fi vecinii de bloc, pe care i-a prins în repetate rânduri încărcându-şi telefoanele mobile de la maşina lui.

tesla_gpl_romania.jpg
“Stau la etajul 2 şi îmi văd maşina de la geam, ai crede că nu vine nimeni să-mi fure curentul, dar unii oameni sunt de-a dreptul impertinenţi!”, spune Petrescu. “În fiecare dimineaţă găsesc 2-3 cabluri de Iphone înfipte în bateria maşinii. Am ajuns să plătesc de 3 ori mai mult curent decât consum. E inadmisibil. ”

“Nu vă mai spun de câte ori am găsit prelungitoare trase de la maşina mea”, adaugă bucureşteanul, hotărât să . “Acum stau toată noaptea la pândă, dacă mai prind pe vreunul, ies la el cu mătura!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 01.04.2016 13:19 Monden

National Cinematografic