Tragedie evitată în ultimul moment pe o terasă din București! Mai mulți bărbați savurau relaxați  niște beri când, dintr-o dată, unul dintre ei a început să respire cu dificultate și să se îngălbenească la față. Exact în acel moment a venit și chelnerița, cu un mesaj înfiorător pentru cei de la masă: ”Mă scuzați, am încurcat comanda și v-am adus bere cu lâmâie!”.

barbat_pat_spital.jpg ”În acel moment am făcut cel mai greu lucru posibil pentru un bărbat: ne-am abandonat berile, ca să-l ducem pe prietenul nostru la spital”, povestește unul dintre salvatori. ”Nu știm exact ce efecte nocive poate avea berea cu lămâie, că ne-am ferit cu succes de ea până acum, dar nu puteam să ne asumăm nici un risc. I s-au făcut spălături stomacale și acum pare ok, cel târziu mâine va fi externat. ”

”Îi felicit pe prietenii care au adus victima la spital, dacă nu era atât de rapizi se putea întâmpla o tragedie”, spune reputatul medic Decebal Popescu. ”Precum se știe, berea cu lămâie poate fi consumată doar de către femei, dar sub nici o formă de către bărbați. Studiile arată că femeile nu pățesc nimic de la berea cu lămâie, într-adevăr, dar pe de altă parte ele sunt practic altă specie, ele sunt femei, nu oameni, deci nu se pot compara efectele.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 27.06.2017 18:24 Monden

National Cinematografic