TNR Premium cu 2€/lună

  • N-ai bannere publicitare
  • Poți comenta la articole în site
  • Peste 70 de articole doar pentru abonați în fiecare lună
  • Susții cel mai important cotidian independent din România

Scandalos! Într-un local din Mediaș carnea de om nu era ținută la rece, ci în cămară

Scris de Călin
@
4 iunie 2023 08:28
Scandalos! Într-un local din Mediaș carnea de om nu era ținută la rece, ci în cămară

Inspectorii ANPC au fost șocați să afle în ce condiții era ținută carnea de om într-un popular restaurant din Mediaș. În loc să fie ținută la rece, în frigidere speciale, carnea de om era lăsată în condiții improprii, la temperaturi ridicate, într-o cămară a restaurantului.

Șocul inspectorilor este cu atât mai mare cu cât restaurantul este extrem de apreciat de antropofagii medieșeni. În review-urile restaurantului apare constant expresia „cea mai bună carne de om din Mediaș” – iar când astfel de review-uri din din partea celei mai solide comunități de canibali din România, e ceva ce inspiră încredere.

Mai mult, inspectorii ANPC au găsit probleme și în alte localuri din Mediaș. La populara canibălărie din oraș oamenii erau păcăliți cu cinism, li se vindea carne porc pe post de carne om – adică un produs mult mai ieftin vândut la preț de delicatesă. Atât restaurantul, cât și canibălăria au fost închise până la remedierea problemelor, spre dezamăgirea antropofagilor locali.

Citește mai mult despre:

Ne găsești și pe Facebook, Instagram, YouTube, TikTok sau WhatsApp.

Comentarii 0 comentarii

Joburi Disponibile

Alte articole

Rubrica lui Ovi