Scărlătescu e chel pentru că lasă un fir de păr în fiecare porţie de mâncare gătită
Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu a ieșit în sfârșit la iveală. Diferența prin care Scărlătescu s-a impus în lumea dură a bucătarilor a reprezentat-o faptul că punea câte-un fir din propriul păr în fiecare fel de mâncare gătit.
”Așa este, mi-am sacrificat părul pentru carieră”, a confirmat Cătălin Scărlătescu. ”Doar marii bucătari sunt capabili de așa ceva. Dealtfel, acesta este și motivul pentru care Florin Dumitrescu nu va ajunge niciodată un chef de renume mondial. Voi ați văzut ce păr are?”
Deși acum e chel, Cătălin Scărlătescu spune că încă n-a renunțat la tradiția firului de păr în mâncare. Întrebat cum face rost de fire de păr, cheful a dat un răspuns misterios. ”Nu e din capul meu, dar nici din capul altei persoane. Deși pe undeva e din capul meu”, a spus el.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.