Secretul Jamilei. Cozonacul iese pufos dacă pui o cană de Coccolino în aluat
Gata, nu mai căutați! Dacă vreți să obțineți cei mai pufoși cozonaci, soluția este simplă și la îndemâna oricui, susține Jamila, o gospodină cu cont de YouTube. Secretul unor cozonaci pufoși, spune ea, este să pui o cană de Coccolino în aluat.
„Dar, atenție, cana de Coccolino trebuie pusă direct peste făină, înaintea celorlalte ingrediente“, a explicat Jamila. „Pentru că dacă adaugi Coccolino după ce frămânți aluatul, o faci degeaba, cozonacii nu vor ieși pufoși. Va fi pufoasă doar coaja cozonacului, nu și interiorul. Este foarte important să respecți ordinea operațiunilor.“
Jamila spune că a auzit și de alte variante ale cozonacilor pufoși, dar ea e convinsă că secretul ei, cana de Coccolino, reprezintă cea mai bună soluție. „Alte gospodine pun Lenor, dar eu recomand Coccolino, pentru că începe cu C, exact ca și cozonacul. Dacă făceam lozonac, atunci da, Lenorul poate era mai potrivit în rețetă“, a explicat Jamila.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.