Secretul pizzei lui Dorian Popa: foloseşte un oregano special, de 60 de lei gramul
Am aflat în sfârşit de ce e pizza congelată a lui Dorian Popa atât de căutată în cartierul bucureştean Pantelimon, dar nu numai! Un băiat cu ochii roşii din anturajul influencerului a confirmat că acesta foloseşte pentru pizza un sortiment special de oregano, mult mai gustos şi parfumat, dar extrem de scump pentru un condiment: 60 de lei gramul.
„Oregano, busuioc, cum vrei tu să-i spui, m…ţii mă-sii, e bun, natural, n-are seminţe, beţe, e numa’ mugure de oregano, îl aduce un prietenaş din Olanda, patria bucătăriei italiene, face poftă de mâncare, ştii ce zic? Ştie Dorian ce să pună pe pizza”, a declarat Jenică, sous-chef la fabrica de pizza a lui Dorian Popa.
Potrivit aceluiaşi băiat, gustul inconfundabil al pizzei lui Dorian Popa poate fi reprodus pe orice pizza, acasă, fiind necesar doar un pliculeţ cu ierburile delicioase. „Vorbim pe whatsapp, da’ să scrieţi şi voi ‘tricouri’ sau ‘CD-uri’ sau aşa în loc de oregano, că nu se ştie”, adaugă Jenică.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.