Singurul talent de bucătar al lui Scărlătescu: e chel și nu lasă păr în mâncare
În sfârșit se explică de ce e Scărlătescu atât de apreciat în lumea restaurantelor. Deși preparatele lui sunt nișe vechituri obosite, cu sosuri grase, cu creativitatea unui gândac de bucătărie și simțul estetic al unui măgar lobotomizat, Scărlătescu e numit chef, e invitat la emisiuni și are restaurante de succes.
De fapt, se pare că singura chestie apreciată la el este faptul că e chel și deci clienții știu că nu vor găsi niciun fir de păr în mâncarea gătită de el, fiind fizic imposibil. Cu toate că el e cochet și își pune uneori boneta ca să dea bine în pozele publicate în revistele de chiloțăreale, Scărlătescu e mai chel decât o babă.
Se pare că absența părului din mâncare e foarte apreciată de constipații cu tulburări obsesiv-compulsive. Printre ei s-a dus repede vestea că la Scărlătescu nu riști să vezi vreun păr în ciorbă, așa că s-au bulucit toți în restaurantele lui Scărlătescu. De altfel, pentru ei nici nu contează gustul mâncărurilor, ei vor doar să nu aibă păr, altfel să fim serioși, ce așteptări putem avea de la un bucătar care spune că micii nu se mănâncă cu muștar?
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.