Blestem pe capul unei familii de oameni ca lumea din Vâlcea! Oamenii sunt cătrăniţi pentru că porcul lor, Mirciulică, refuză mâncarea normală, adică lăturile, şi vrea doar terci de ovăz bio, cu goji. Oamenii nu se mai înţeleg deloc cu el şi dacă îi dau altceva, se strâmbă la ei, se preface că vomită şi se tăvăleşte pe jos prin noroi. Aceste tantrumuri porcine s-au înmulţit.porcul_sclifosit.jpg

“Am chemat un psiholog să stea de vorbă cu el, dar Mirciulică a făcut mutre. I-am dat mâncare cum am văzut noi la televizor, pe Paprika, a strâmbat din rât. Vrea dovleac confiat şi mere glasate. N-avem de unde, nu ne permitem. Chiar şi pe el l-am cumpărat în rate”, explică stăpâna lui Mirciulică, porcul sclifosit.

Porcului nu-i convine nici cocina în care stă, şi vrea pernă anti-alergenică, pe motiv că ar fi alergic la fân şi păioase. Suinologii români spun că soluţia ar fi ca Mirciulică să fie încredinţat spre adopţie unei familii cu posibilităţi, care să-i ofere atât căminul pe care îl merită, cât şi mâncarea pe care şi-o doreşte purcelul.


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Ionut | Thursday, 14.12.2017 14:49 Monden

National Cinematografic