Tipic românesc! Dacă ceri în Centrul Vechi din București o bere rece, ţi se trece frigul separat pe notă
După metoda pâine și smântână trecute separat pe notă, o nouă modă prinde contur pe terasele din Centrul Vechi bucureștean: chelnerii au început să treacă separat pe notă și frigul, în caz că ai avut noroc și-ai primit o bere rece.
”Berea aia nu se răcește singură, iar frigul se pierde de fiecare dată când deschidem ușa frigiderului ca să luăm o bere”, explică un chelner bucureștean. ”Deci e mai avantajos să ceri mai multe beri deodată, că plătești la fel de mult frig ca pentru o bere comandată.”
Problema e însă că au apărut și abuzurile. ”Mi-au trecut opt friguri pe notă, deși doar primele două beri erau reci, celelalte șase erau la temperatura camerei”, a acuzat un consumator moderat de bere. ”Nu mă deranjează să plătesc frigul, că berea rece merită orice sacrificiu, dar nici să fiu luat de fraier și să plătesc frig pentru o bere care n-a prins așa ceva. Asta e bătaie de joc.”
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.