Ţiriac, sătul de preţurile din Mamaia: Prefer să-mi fierb un homar la reşou în cameră!

Până şi magnaţii s-au săturat să dea 700 de lei pe o ciorbă şi o ceapă spartă la restaurantele de pe litoral! Într-un interviu recent, miliardarul Ion Ţiriac a recunoscut că evită să mai mănânce la terasă când merge la mare, preferând să îşi fiarbă singur un homar cinstit, la reşou, în camera de hotel.

„Am o oală de la Emailul Mediaş şi un reşou vechi de zeci de ani, de când mergeam în turneu cu Ilie. Sunt un pic ruginite ambele, dar îţi faci treaba cu ele. Nu plec fără ele în concediu, nici la Mamaia, nici în Mykonos”, a explicat Ţiriac, mândru de ustensilele lui trainice.

„Înainte să vin la mare, trec pe la Paris şi cumpăr de la piaţă nişte homari. Îi ţin într-o găleată. Trebuie doar să le schimb apa zilnic ca să fie proaspeţi. Când mi se face foame, scot unul, îl bag în oală, pun un pic de Vegeta să aibă aromă, o lingură de margarină, câteva icre negre… Nu e cea mai elegantă mâncare, dar te satură! Şi nu e nevoie să sparg puşculiţa. Ştiţi ce greu se sparge o puşculiţă din aur masiv?”, adaugă fostul tenismen.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
31 iulie 2024 17:30
Citește mai mult despre: homar litoral mamaia tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult