Vizita Avocatului Poporului Victor Ciorbea în SUA nu a fost una încununată de succes, dimpotrivă! Venit pentru un photoshooting la revista People pentru următorul număr, acesta a aflat că nu el este cel ales de cititori ca cel mai sexy bărbat în viață ci un anume Idris Elba, actor olandez de culoare.

ciorbea_idris_elba.jpg

„Nu știu ce să spun despre această decizie, o consider una injustă și consider că există o serie de suspiciuni cu privire la modalitatea de numărare a voturilor. O să sesizez Biroul Electoral Central la venirea în țară pentru că, repet, consider că am fost victima unei fraude de proporții”, a răbufnit, furios, Victor Ciorbea.

Idris Elba și-a cerut scuze omologului român pentru rezultatul alegerilor, dar a susținut că nu este vorba de vreun matrapazlâc: „Victor este vechi în meseria asta și știe că sunt și suișuri și coborâșuri. Anul acesta a fost al meu, anul viitor mai are o șansă, n-au intrat zilele în sac!”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.11.2018 16:49 Monden

National Cinematografic