Un canibal din Mediaș a venit la MasterChef cu o rețetă de ciorbă de verișoare

Cetățenii din Mediaș sunt din nou în centrul atenției, după isprava unui medieșean aflat în competiție la MasterChef. Acesta a prezentat în fața juraților o delicioasă ciorbă de verișoare, prin care spera să avanseze în faza următoare.

„Este o rețetă pe care mi-au lăsat-o bunicii mei, chiar înainte să-i mănânc, știți vorba aceea: găina bătrână face ciorba bună, e valabilă și pentru oameni. Dar eu am venit astăzi cu o rețetă de ciorbă de verișoare, preparată cu ajutorul a patru dintre cele șase verișoare care mai erau în viață, pe celelalte două le-am pus pe grătar de ziua mea. Sper să vă placă”, a declarat Eusebiu Mogoș, concurentul din Mediaș.

Concurentul nu a avut parte, însă, de reacția sperată, Chef Cătălin Scărlătescu declarându-se dezgustat de preparat. „Mâncăm așa, ca sălbaticii? Efectiv nu are gust, verișoarele complet insipide, nu ai învățat să folosești condimente, zeama e mult prea acră, mă dor amigdalele de la ea. Îmi pare rău, nu treci mai departe”, a răbufnit prezentatorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
29 septembrie 2024 04:50
Citește mai mult despre: canibal Masterchef Mediaș

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult