Populara aplicație de procesare a fotografiilor, Instagram, are acum facilități noi, adaptate și pentru piața din România. Un nou filtru, numit Eforie Sud, elimină chiștoacele și cojile de semințe din fotografie fără să lase urme.

litoral-cu-filtru-instagram.jpg

„Sunt foarte excitată de acest filtru. De când îmi fac poze cu el, deși sunt cu părinții pe plajă la Mangalia, prietenii mei de pe Facebook cred că sunt în Bora-Bora”, a explicat, sub protecția anonimatului, o tânără aflată pe litoralul românesc. Filtrul de instagram Eforie Sud are o mulțime de opțiuni: poate scoate chiștoacele din plajă, burțile din jurul celui care își face selfie-ul și cearcănele de la ochi.

Fotografiile astfel obținute par a fi din altă zonă a planetei, singura asemănarea cu plaja noastră fiind domnii de culoare care fură din portofele exact când se face poza.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 29.07.2014 11:47 Monden

National Cinematografic