Știi momentul ăla când îți găsești în dulap o haină pe care n-ai mai purtat-o de mult și, când te uiți în buzunare, descoperi niște bani uitați acolo? Ei bine, acum îl știe și Ion Țiriac, pentru că și el a pățit-o în această dimineață, când își căuta niște pantaloni prin dulap.tiriac_economy.jpg

Miliardarul era așteptat la o vânătoare de cerbi și tigri, urmată de o partidă de golf, una de tenis și una de table. Pentru asta avea nevoie de o pereche de pantaloni rezistenți dar, totuși, comozi, și blugii săi de pe vremea când era impresarul lui Boris Becker i s-au părut cea mai bună alegere.

Scuturându-i a găsit in buzunarul de la spate un milion de euro și s-a bucurat lejer. Banconetele de la margine erau șifonate, așa că le-a aruncat iar restul banilor i-a băgat în bancă, într-un depozit, să facă alți bani, redirecționându-și dobânda prin patru bănci europene și una asiatică să ajungă la depozitul său din Panama, cel pentru zile negre.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Saturday, 29.04.2017 07:24 Monden

National Cinematografic