Vești bune pentru românii care sunt gay și care vor să-și lege destinele prin sfânta taină a căsătoriei. În această zi aceștia au posibilitatea conform legilor, inclusiv celor bisericești, să se căsătorească dar doar dacă îi cheamă Mihail sau Gavril.

mihail-si-gavril.jpg

„La cerere pot obține derogare de la căsătorie și homosexualii pe care-i cheamă Mihai, Mihnea, Mihalcea, Mihuț, Mihai Neamțu sau Gabriel. Atenție, dezlegarea la gheism se dă numai creștinilor bărbați, femeile pe care le cheamă Mihaela sau Gabriela permițându-se doar să se sărute între ele, să se mângâie pe sâni și fund”, a declarat preot-paroh Pezevenghie Ilfoveanul. 

Tradiția căsătoriilor între bărbați vine din Evanghelie, de când Iisus umbla prin țara Israelului și deși era un rockstar, era înconjurat în majoritate de bărbați. Întrucât în acea vreme sexul în afara căsătoriei era considerat un păcat, Iisus a zis că e OK să se căsătorească între ei, dar numai o zi pe an să nu bată la ochi. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 08.11.2018 14:28 Monden

National Cinematografic