teleorman_hoardaSeparatiștii de la Jobbik s-au pus cu cine nu trebuie! Îngrijorat de declarațiile tot mai extremiste ale extremiștilor unguri, unul din cei mai puternici stăpâni ai locului din Țara Românească a sunat deja chemarea la oaste pentru a apăra aceste meleaguri. Sub steagurile baronului din Sud, Liviu Dragnea, sunt așteptați aproape 3 milioane de teleormăneni.

Analiștii militari estimează că, prin această măsură, este destul de clar care va fi rezultatul bătăliei cu ungurii. ”E clar că nu au nici o șansă. Aproape 80% din armata teleormăneană nu poate fi omorâtă, pentru că oamenii ăia sunt morți deja, deși votează de ani buni. Restul, când văd ulei sau făină sunt turbați, omoară pe oricine”, consideră Radu Tudoran, analist militar.

Oastea teleormăneană va pleca în marș spre Harghita și Covasna la primul semn de mobilizare. Conform strategiei statului major general, aceasta va face la Buzău jocțiunea cu detașamentul de khmeri cu ochii roșii din Vaslui, una din cele mai sângeroase grupări para-militare românești.
Scris de Eftimie | Thursday, 13.03.2014 16:40 Politic

National Cinematografic