Confuzie deplină în mediul rural. Oamenii au înțeles că la parlament se întâmplă o grozăvie, adică se dau niște legi care să-i scape pe porci chiar acum în ajun de Ignat. Bieții țărani sunt speriați că se poate întâmpla o asemenea ticăloșie în țara lor, unde tăierea porcilor e un drept fundamental.oameni_mediul_rural.jpg

”Ne-am ascuțit cuțitele degeaba? Noi știam că ăștia fură, dar chiar așa? Să ne grațieze porcul din bătătură? Până aici!”, explică simplu țăranii, care au auzit că porcii se fac scăpați. Țăranii spun că în acest caz vor da dracului punga de făină sau sticla de ulei și ”anul ăsta nu mai plecăm cu steaua, plecăm cu coasa, sau cu topoarele”.

Țăranii sunt cu atât mai supărați cu cât au auzit că jandarmii apără porcii: ”Păi jandarmii sunt țărani de-ai noștri, cum au ajuns așa? Eu când tai porcul, chem un jandarm de la mine din sat, că e mai tânăr. Acum ce s-a întâmplat? S-au dat și ei porcii?”, se întreabă un alt țăran.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 20.12.2017 08:39 Politic

National Cinematografic