Sfidându-i pe toţi cei care credeau că aliaţii occidentali l-au ostracizat, Teodor Meleşcanu face un veritabil tur de forţă! În această dimineaţă, ministrul de Externe român a fost găsit într-un parc din Capitală, după o lungă întâlnire cu omologul său german, Alois Alzheimer.

melescanu_cu_alzheimer.jpg

Surprins în mijlocul unei acţiuni diplomatice de asemenea anvergură, Meleşcanu a apelat la nişte tactici deprinse la SIE şi a pretins că nu ştie cine e şi unde se află. “Nu am reuşit să aflăm ce a discutat Meleşcanu cu Alzheimer, însă trebuie să fi fost ceva foarte urgent, de vreme ce a ieşit din casă în pijamale”, spune Decebal Popescu, consilier în MAE.

“Cei doi se întâlnesc frecvent în cele mai ciudate locuri. E mai ceva ca în filmele cu spioni”, a confirmat un vecin. “Într-o zi, când am uitat să încui uşa, l-am găsit pe Meleşcanu cu Alzheimer chiar la mine în bucătărie.”

Ca o dovadă în plus a largului sprijin popular de care se bucură Meleşcanu, zona Primăverii este în continuare împânzită de afişe cu portretul acestuia, lipite pe stâlpi de numeroşi cetăţeni care îi apreciază activitatea.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 21.02.2017 11:56 Politic

National Cinematografic