O gafă diplomatică ce ar fi putut să ne coste mult s-a transformat într-o oportunitate de promovare a turismului românesc. Totul se datorează sultanului din Oman, Qabus bin Said, un bărbat citit, umblat prin lume, care când a văzut ce i-a trimis România drept „prim-ministru” s-a prins din prima de glumă și și-a trimis și el pavianul personal la discuțiile bilaterale. 

dancila_in_oman_pavian.jpg

„Maiestatea Sa a răspuns onoarei făcute însărcinându-l pe Gugu, pavianul regal, să conducă prima rundă de discuții. La fel ca și doamna Dăncilă, Gugu este foarte bine dresat, semnează achiziții de arme de la americani în locul șeicului, dă ordonanțe de urgență la întâmplare, care sunt anulate apoi de curtea constituțională și se joacă de-a premierul făcând guverne cu oameni la fel amuzanți ca el”, a declarat purtătorul de cuvânt al maiestății sale Qabus bin Said. 

Cei doi „premieri” s-au întrecut în giumbușlucuri și scamatorii spre deliciul celor prezenți. Sultanul a invitat și regii din regatele învecinate la spectacol și a vorbit în termeni elogioși despre țara noastră, pe care a comparat-o cu un „Al Bundy al țărilor europene” și a recomandat supușilor săi să viziteze și ei România dacă vor să se distreze. 


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Eftimie | Wednesday, 07.11.2018 13:32 Politic

National Cinematografic