Cine credea că echipa de la Mistery Inc. a lăsat-o mai moale acum când partidul comunist PSD vrea să schimbe legile justiției și anchetei penale, se înșeală. În urma unei investigații care a presupus vizitarea unei case bântuite și ceva alergătură dintr-o cameră într-alta pe muzică modernă, Scooby Doo și prietenii au aflat cine este în spatele deputatului Liviu Pleșoianu. 

liviu plesoianu scooby doo putin.jpg

„Jinkies”, a declarat Velma Dinkley, după ce și-a recuperat ochelarii și i-a pus înapoi pe ochi. „Până acum am crezut că Liviu Pleșoianu e doar un dobitoc cu puța mică frustrat că nu are succes la gagici și s-a gândit să i-o tragă și el țării, dacă unei femei neglonflabile nu poate. Dar, când i-am smuls masca de pe față, ce crezi, era chiar dictatorul săracilor, Vladimir Putin”, a declarat și Fred Jones.

Deși era legat fedeleș cu un cordon de draperie, Putin a mai avut puterea să pufnească „Aș fi reușit dacă nu erau copii ăștia zurbagii”. Acesta a fost întrerupt de creierul găștii, câinele Scooby Doo, care a declarat „Wraggy, woof woof, wooby snacks”. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 21.12.2017 14:50 Politic

National Cinematografic