Premierul Tudose a simțit din nou chemarea naturii! Primul ministru ia azi o scurtă vacanță de 30 de zile și pleacă la Brăila, să se îngrijească personal de trasul vinului și de celelalte operațiuni delicate din procesul de producție. Funcția de premier i-a fost delegată lui Petre Daea, conform principiului PSD numit ”distrugere maximă prin mijloace minime”. Acesta s-a mutat deja cu oaia în biroul de premier.tudose_la_butoaie.jpg

De la primele ore ale dimineții, premierul a fost văzut încărcând câteva butoaie și furtunuri într-un Logan papuc, după care a trimis un secretar de stat la magazin, să-i cumpere o pâlnie și 300 de kg de zahăr, că vrea ca vinul să fie mai ”vârtos”.

Surse din Guvern susțin că premierul a ordonat ca traficul dintre București și Brăila să fie restricționat timp de 3 ore, ca să ajungă mai repede. Acesta ar fi primit mai multe telefoane în cursul zilei de ieri și a discutat pe un ton grav despre ceva ce ar fi început să fiarbă, dar și despre ”putini”, ”butoaie” și ceva legat de ”hectolitri”.

Până să plece, Mihai Tudose a fost auzit plescăind de poftă prin Guvern, semn clar că vinul e aproape.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 26.10.2017 08:26 Politic

National Cinematografic