Dacă mai avea cineva dubii, acum e oficial că pesediștii au rămas fără bani la buget. O dovedește anularea mitingului de 1 milion de oameni, anulare provocată în mod cert de lipsa banilor. Pesediștii insistă însă că e vorba doar de o amânare, nu de o anulare, iar de vină pentru asta ar fi Soros și multinaționalele, nu lipsa banilor de la buget.
 
mitingpsd2929282.jpg ”Imediat ce am anunțat mitingul, multinaționalele controlate de Soros au scumpit uleiul, făină și gălețile, ca să ne încurce pe noi”, acuză pesediștii. ”Noi doar așteptăm să revină prețurile la normal, după care ne apucăm de adunat oamenii pentru miting. Să nu credeți că ne vom lăsa învinși de Soros sau de statul paralel.”
 
Versiunea amânării este susținută cu tărie și de Viorica Dăncilă: ”PSD poate aduna oricând o mie și trei de zero de oameni”, spune premierul. ”Doar că încă nu e momentul, așa s-a decis în partid. Și domnul Dragnea mi-a spus să vă transmit că încă mai sunt bani la buget, că altfel PSD n-ar avea de ce să mai rămână la guvernare.”


We know both the art of matching people and the science of technology.

Staffing done right: +250 tech specialists and a 95% retention rate. See our current job openings!

Scris de Calin | Tuesday, 15.05.2018 10:39 Politic

National Cinematografic