Suspiciuni de trădare într-una din cele mai populare birturi de pe strada Cuza Vodă din București. Mai mulți bețivi autentici din zonă îl bănuiesc pe colegul lor Costel, care în ultima vreme nu a mai băut pe caiet, că ar fi omul infiltrat de Soroș în mica lor comunitate. 

nea costel omul lui soros.jpg

„Atitudinea sa a devenit tot mai suspectă în ultimele luni. Zicea că pesediștii sunt hoți, că locul lui Dragnea e la bulău și că n-ar mai trebui date ajutoare sociale la toate putorile. Când s-a dus să se pișe pe gardul de lângă local l-am verificat în caiet: gol! Nici o datorie scrisă, de mai bine de trei luni. De unde are atâția bani de bere cu vodcă? Doi lei berea la halbă, un leu cinzeaca de vodcă, se adună sumele! Clar că a fost pus de Soroș să ne ducă în sărăcie, să formeze noul guvern mondial și să omoare câteva miliarde de oameni”, a declarat un bețiv veteran al birtului. 

Bețivii au solicitat patronatului deschiderea unei anchete, care să scoată la iveală dacă nu cumva omul lui Soroș se face vinovat de trădare a intereselor cârciumii. Confruntat cu acuzațiile aduse, nea Costel a mai comandat un rând de bere cu vodcă și a răspuns dur, fără echivoc: „Dă-i în p... mea”.

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Eftimie | Monday, 07.11.2016 18:07 Politic

National Cinematografic