După ce a semnat ilegal un memorandum de transfer a ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, guvernul condus de Viorica Dăncilă a mai fost prins cu o trăznaie similară. Astfel, conform unui alt memorandum secret, și ambasadele din București vor fi mutate în capitala religioasă a României, Mânăstirea Prislop.

ambasada prislop.jpg

„Deși românii pretind că ar fi creștini, religia lor reală este ArsenioBocanism, un cult derivat din cretino-ortodoxism. Nici nu e nevoie de vreo dovadă în acest sens, e suficient să vedem ce coadă este la Prislop și știm că românii cred în Arsenie Boca, nu în Dumnezeu. Cum SUA și-a mutat deja o ambasadă într-o capitală religioasă, e firesc să mute și altele. Acolo este înmormântat Iisusul român, domnul Arsenie”, a explicat un specialist în istoria religiilor. 

Arsenie Boca este un călugăr de tip Jedi care s-a remarcat în a doua jumătate a secolul trecut printr-o serie de super-puteri cum ar fi teleportarea, vindecarea prin magie, datul cu prosteala în credincioși și privire fixă. Ultimele sale cuvinte înainte de moarte au fost „Wingardium Leviosa” și „Expecto Patronum!”.

Scris de Eftimie | Tuesday, 15.05.2018 16:44 Politic

National Cinematografic