Reacția bizară a mai multor parlamentari PNL, care au reclamat autorităților folosirea de copii într-un clip anti-referendum, nu a rămas fără urmări. Mai mulți parlamentari PNL, deranjați de poziția partidului, au decis să-și dea demisia din PNL urmând a rămâne simpli membri PSD. 

pnl_constanta_instagram.jpg

„Când am făcut acest demers ne așteptam ca toți ceilalți colegi din PNL să ni se alăture, că atunci când ne-am înscris în acest partid am făcut un legământ și ne-am asumat niște îndatoriri clare: să fim cele mai fidele slugi ale PSD și să muncim cot la cot cu ei pentru a jefui țara. Or văd că avem încă colegi blazați, indolenți sau, de-a dreptul revoltător, colegi care cred că PNL ar fi un partid real, cu doctrină reală și direcție proprie. Rușinos!”, a declarat unul din demisionari. 

Parlamentarii PNL plecați vor activa în continuare în grupul parlamentar PSD așa cum au făcut-o până acum urmând ca la următorul tur de scrutin să se înscrie oficial în PSD și să ceară votul la fraieri.  

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 06.11.2018 13:49 Politic

National Cinematografic