S-a săturat să spună Iohannis că nu e calificată! Lia Olguţa Vasilescu a luat un zbor spre Priştina, capitala statului Kosovo unde a auzit că există o universitate care dă diplome pentru orice, de exemplu chirurgie estetică. “Sunt convinsă că au şi o facultate de transporturi, o voi face în regim de urgenţă şi săptămâna viitoare voi prezenta preşedintelui Iohannis dovada că sunt specialistă în acest domeniu”, spune Olguţa Vasilescu.diploma_kosovo_lolguta.jpg

Olguţa spune că a renunţat să mai ceară numirea la Dezvoltare, pentru că nu există facultate de Dezvoltare, nici măcar în Kosovo. Aceasta spune că a încercat o figură la a treia tentativă de numire în Guvern. Şi-a trecut în CV un workshop de dezvoltare personală la Păltiniş, cu o firmă de suplimente nutritive, dar “s-a prins, fraieru’”, spune Olguţa despre Iohannis.

Recunoaşterea diplomei de Transporturi din Kosovo nu va fi o problemă, explică Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei: “Noi recunoaştem orice rahat de diplomă, de oriunde, inclusiv din state pe care nu le recunoaştem şi cu care nu avem legături diplomatice”, a mai spus Andronescu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 07.02.2019 16:10 Politic

National Cinematografic