Petre Daea e complet verde după ce a mâncat roșii românești sănătoase
Probleme pentru ministrul agriculturii, Petre Daea, care din dorința de a promova roșiile românești a suferit o cumplită mutație genetică și acum are pielea complet verde. Mereu la datorie pentru promovarea produselor naționale, Petre Daea a mâncat 4-5 kg de roșii în mai multe sere, ca să arate cât de sănătoase sunt. Pe măsură ce mânca, însă, nuanța pielii ministrulului se apropia tot mai mult de culoarea unei patlagele.
Cum era de așteptat, Petre Daea a dat vina pe cormorani, care probabil au mâncat substanțele otrăvitoare și apoi au lăsat găinaț la baza roșiilor, ca să saboteze economia națională.
Agronomul Decebal Popescu spune însă că e firesc să se întâmple așa, pentru că roșiile sunt verzi, chiar dacă au fost înroșite artificial cu substanțe chimice. Nu e prima oară când Petre Daea suferă astfel de lucruri, după ce anul trecut s-a făcut complet portocaliu după ce a vrut să arate cât de gustoși sunt morcovii românești și a mâncat demonstrativ o cantitate apreciabilă.
Ca să-și revină la culoarea normală, Petre Daea urmează să viziteze în acest weekend o fermă de sfeclă roșie, unde va mânca două-trei roabe de sfeclă, până când va deveni mov și apoi roz, cum e de obicei.
Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.
Joburi Disponibile
Comentarii 0 comentarii
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.