Președintele Senatului, inculpatul Călin Popescu Tăriceanu, se află într-o situație extrem de dificilă după ce autorităție austriece, în colaborare cu cele române, au făcut un dosar penal pentru o șpagă de 800.000 de dolari. Informația a ajuns rapid la fostele neveste ale lui Tăriceanu care susțin că nu au știut de această sumă la divorț, deci n-a fost pusă la partaj. 

tariceanu_neveste_spaga.jpg

„Când am divorțat de Călin judecătorul a dispus și împărțirea bunurilor comune. Fostul meu soț nu a spus un cuvințel de banii ăștia și eu am fost prejudiciată. Păi cine a stat lângă el să-l mângâie pe cap, să-i facă senvișuri pentru când merge la serviciu să ia șpagă? Mă-sa?”, a declarat Amanda D., a treia sau a patra soție a lui Tăriceanu.

În urma dezvăluirilor soțiile lui Tăriceanu au deschis o anchetă paralelă, pentru a afla exact câtă șpagă a primit el de când e căsătorit și face politică, întrucât l-au văzut cât de bun e la afaceri iar porecla „Moliceanu” n-a inventat-o Traian Băsescu ci i-a șoptit-o cineva. „Pentru ce altceva ai sta cu un asemenea căcat uman dacă nu pentru bani. Unde-s banii Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu? UNDE?”, se arată într-un comunicat al soțiilor președintelui Senatului. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 08.11.2018 12:33 Politic

National Cinematografic