Arestarea lui Julian Assange a produs un val de râsete în ţările cu care România nu are tratate de extrădare. Elena Udrea, Sebastian Ghiţă şi Radu Mazăre s-au sunat pe conferinţă ca să râdă de “fraierul” Assange: “Ia uite-l, cu cătuşe, băgat în dubă, ca un protestatar”, a exclamat Elena Udrea.assange_prins_rad_de_el.jpg

Cunoscuţii corupţi români spun că e firesc ca Assange să fie prins şi băgat la puşcărie, pentru că a divulgat informaţii secrete: “Dacă şi în cazul nostru făcea cineva publice sumele pe care le-am furat? Sau contractele din banii statului, pentru care luam şpăgi? Ar fi fost inadmisibil! Riscam să ajungem la puşcărie, ca săracii”, a spus Radu Mazăre.

Sebastian Ghiţă a râs şi el de “prostul de Assange” şi a atras atenţia că dacă România nu lua softuri de la Siveco riscam să avem şi noi astfel de cazuri: “Din fericire bazele noastre de date sunt extrem de transparente. Se vede perfect cine fură şi cât, dar nimeni nu ajunge la puşcărie, pentru că noi suntem toţi hoţi”, a spus Ghiţă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Friday, 12.04.2019 12:58 Politic

National Cinematografic