Un caz straniu le-a dat recent multe bătăi de cap medicilor. Un bărbat stă de peste două luni într-un fotoliu și nu face absolut nimic, pare să vegeteze. După studii și analize îndelungi care n-au dus la nici un rezultat, unul dintre medici a avut în sfârșit o revelație: ”Băi, ăsta nu cumva e un penelist care face opoziție?”, s-a întrebat medicul.

barbat_lenes_fotoliu.jpg Și, într-adevăr, toate simptomele par să confirme această ipoteză. ”Nu face absolut nimic și are o privire de persoană care nu înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul ei, exact ca un penelist”, explică medicul care a avut revelația. ”Dar poate cel mai clar indiciu e faptul că atunci când vede la televizorul aflat în fața sa discursuri pline de minciuni ale pesediștilor, nu e deloc deranjat, efectiv nu are nici o reacție. Din punctul meu de vedere avem clar de-a face cu un membru PNL care face opoziție.”

Ca să-și întărească teoria, medicul i-a pus mai multe întrebări straniului bărbat, iar acesta a părut să reacționeze la una singură. ”L-am întrebat cum îl cheamă, de unde e, dacă vrea o șaormă, dacă FCSB e Steaua, dar nimic, nici n-a clipit”, a explicat medicul. ”Însă când l-am întrebat dacă vrea la guvernare, i s-au luminat imediat ochii și mi s-a părut că a dat afirmativ din cap. E singura întrebare la care a reacționat, în rest a fost ca o legumă. Penelist, clar!”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 20.10.2017 11:45 Politic

National Cinematografic