Andrei Raţiu e mic copil! De la spirt, un sat întreg din Vaslui are părul albastru

În plină febră microbistică, există un sat întreg care se simte nedreptăţit de freza turcoaz a fundaşului Raţiu! Localitatea Trongociu Mic din judeţul Vaslui are aproximativ 600 de locuitori, din care peste 500 au părul albastru de ani buni. Cu toate astea, Raţiu e toată ziua pe ecrane, în timp ce prin Trongociu n-a mai călcat o echipă de televiziune din 1995, se plâng sătenii.

„Eu am părul albastru. Taică-miu avea barba albastră. Bunicul şi străbunicul aveau direct chelia albastră. Mătuşa mea, Mărioara, care mi-e şi soră şi verişoară, are cele mai albastre bucle pe care le-am văzut vreodată. Pe noi de ce nu ne aplaudă nimeni? De ce nu ne ia la naţională?”, spune Sandu T., locuitor din Trongociu Mic, punând cu tristeţe mâna pe topor ca să rezolve o dispută cadastrală cu un vecin.

„Părul albastru al trongocenilor se datorează cel mai probabil dietei, care include alcool sanitar, aşa cum culoarea roz a păsărilor flamingo derivă din alimentaţia lor pe bază de crustacee”, explică Horea Vlăduţ, biolog. „E un colorit spectaculos, dar nu aduce cu sine performanţe fotbalistice.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 iulie 2024 14:20
Citește mai mult despre: fotbal ratiu spirt Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult