Beneficiile berii! Doar 3% dintre români își mai amintesc cât a fost scorul aseară

Milioane de români s-au bucurat în această dimineață de un beneficiu prea puțin apreciat al consumului de bere: efectiv nu și-au amintit scorul meciului de aseară. Se pare că doar 3% dintre români își amintesc cât a fost scorul – lucru care, să recunoaștem, nu le folosește la nimic.

Un alt efect pozitiv al consumului de bere este că a doua zi nici nu simți nevoia să afli ce s-a întâmplat cu o noapte înainte. Cei care beau bere seara știu foarte bine că e în avantajul lor să nu întrebe nimic despre ce s-a întâmplat seara, așa că vor avea o zi mult mai plăcută decât cei 3% ghinioniști care știu exact cum a fost meciul cu Olanda de aseară.

Lipsa de interes pentru rezultatul meciului de aseară e dealtfel evidentă și din căutările pe care le fac românii azi pe Google: sunt milioane de căutări după „remedii mahmureală” și doar trei după „scor românia olanda” – una dintre cele trei fiind de la autorul acestui articol, care a fost nevoit să afle scorul din motive strict profesionale, că avea de scris acest articol, nu pentru că și-ar fi dorit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți bombardezi prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 iulie 2024 07:04
Citește mai mult despre: bere mahmureala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult