Calendarul Pirelli scoate studenții de la Poli în stradă: „Ne-ați nenorocit pe viață, criminalilor!”

Un val de critici s-a iscat odată cu lansarea calendarului Pirelli 2016 cu fotomodele celebre, deghizate de astă dată în bătrâne grase, urâte și, din păcate, mai ales goale. Cum era de așteptat, cei mai vehemenți se dovedesc studenții de la Politehnică, ei părăsind camerele și mai ales budele din cămine pentru ample manifestări de stradă. Poliștii își cer vehement înapoi dreptul la dreaptă, cu groaza întipărită pe chipul dominat până mai ieri de paloare și cearcăne.

„Când am intrat la Poli, cei din anii mai mari m-au avertizat să nu fac excese, că risc să orbesc. Eu m-am păzit, am și un motto: „Iubește-te ca pe tine însuți, dar nu mai mult de 12 ore pe zi”. Totuși, nimic nu m-a pregătit pentru așa oroare! Reușisem să-mi țin dioptriile la un decent -2,25, dar de ieri, când mi-a picat sub ochi pagina cu Serenna, abia mai văd!”, își povestește drama un tânăr din primul an. Poliștii sunt disperați întrucât calendarul era aproape la fel de așteptat ca zacusca de la părinți: „Era oaza noastră de design care ne lumina băile și ne făcea să privim viața cu optimism, chiar și-așa, cu ochii mijiți…”, se lamentează ei.

La rândul lor, studenții la Teologie s-au raliat protestelor, fiind alături de frații întru suferință: „Ce se-ntâmplă cu calendarul nu-i lucru curat. Măcar dacă puneau în loc niște puștani de 10-12 ani, s-avem și noi bucurii la schimbarea de paradigmă”, suspină un viitor preot. Totuși, există și poliști fericiți, studenții veniți din Vaslui susținând, chiar cu ambele mâini, inițiativa Pirelli: „Fuarti bunî ideii, chiar acu’ mă duc sî-i arăt lu’ Yoko Ono oliacî di apreșieri…”, surâde galeș unul din ei, îndreptându-se cu calendarul sub braț spre toaletă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
3 decembrie 2015 14:45
Citește mai mult despre: Politehnica student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult