Momente dramatice în familia unui tânăr bucureștean. După ani de zile în care a dus o viață dublă, tânărul a decis să le spună părinților adevărul despre el: că este fan FCSB și că nu se poate schimba. 

adolescent_discutie_parinti.jpg Mama tânărului a izbucnit în lacrimi și este și acum în stare de șoc. ”Nu-mi vine să cred”, a spus ea printre suspine. ”Îmi vin în minte serile alea în care se închidea în cameră și eu credeam că se uită pe site-uri porno, ca orice adolescent de vârsta lui. Și aflu acum că se închidea în cameră ca să se uite la meciurile FSCB-ului. Dacă nu eram atât de naivă, poate-l salvam și nu devenea fan FCBS.”

Tatăl, în schimb, a acceptat mult mai bine crunta veste. ”N-o să vă mint, aș fi preferat să-mi spună că este gay, aș fi înțeles mai ușor asta decât că este fan FBCS”, spune părintele. ”Dar este copilul meu și îl iubesc așa cum este, n-am încotro. Mă gândesc însă dacă mai are rost să-l țin la școală, că e clar că nu e deloc inteligent.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 08.11.2018 13:21 Sport

National Cinematografic